Forside > Støt os

Støt os

”Hjælp os at hjælpe andre” har været Dansk Folkehjælps kendetegn siden foreningen blev stiftet i 1907. I mere end 110 år har vi forsøgt at hjælpe de allermest udsatte i Danmark og vi fortsætter ufortrødent. Alene i Danmark hjælper vi hvert år titusindvis af børnefamilier, så de kan holde juleaften, konfirmation eller kommer på årets eneste uge ferie i vores skønne land.

Vores forening er båret af frivillige ildsjæle, der hver eneste dag bruger deres sparsomme fritid på at hjælpe andre. Vores administrationsprocent er lav, vores indsats enorm og den forskel, vores støtte betyder, er uvurderlig.

Læs mere om Dansk Folkehjælp lige her

For at vi kan fortsætte vores arbejde, har vi behov for DIN hjælp. Vi har brug for danskernes opbakning, så vi kan hjælpe andre. Både i Danmark og i sårbare lande, når de rammes af naturkatastrofer og krige.

Dit bidrag betyder er bl.a. med til at sikre:

  • At vi kan sende udsatte børn på ferie
  • At vi kan give udsatte børn en bedre jul
  • At vi kan hjælpe mennesker på flugt og under naturkatastrofer

Husk, at du har mulighed for at få fradrag for dit bidrag.
Læs mere om fradrag for donationer her.

Vi takker dig inderligt for din støtte.

[folkehjaelp_stoet]

Læs om vores Persondatapolitik og de særlige regler der gælder vedr. donation.

SMS

* STØT til 1999
og støt med 50,- kr.

Mobilepay

13 221

Bank

mærk STØT
bank reg.nr.: 5301
konto nr. 0379 801

* Beløbet vil blive trukket fra din næste mobilregning. Ved sms donation til Dansk Folkehjælp har du som bidragyder 14 dages fortrydelsesret fra den dato din donation er afsendt. Kontakt Dansk Folkehjælp såfremt du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret på telefon 70 220 230 eller post@folkehjaelp.dk (husk at oplyse dit fulde navn og mobiltelefonnummer).