Forside » Nyheder » Vi søger en Udviklingskoordinator – Er det dig?

Vi søger en Udviklingskoordinator – Er det dig?

Udviklingskoordinator

Vil du have et meningsfuldt arbejde, hvor du gør en forskel for de mest udsatte i verden ved at stå i spidsen for Dansk Folkehjælps langsigtede udviklingsprojekter på det internationale område? Så er du måske vores nye kollega?

Dansk Folkehjælp arbejder rettighedsbaseret og fattigdomsorienteret. For at overvinde fattigdom arbejder Dansk Folkehjælp i tæt samarbejde med lokale civilsamfundspartnere og borgerne i det østlige Afrika for at opnå en øget forståelse for deres basale rettigheder og sikre at de bliver indfriet. Dansk Folkehjælp støtter partnere i deres deltagelse i nationale og lokale myndigheders politikformulering og planlægningsprocesser for at sikre, at borgernes egne behov og prioriteringer på vand-, sanitet- og hygiejneområderne er inkluderet.

Læs stillingsopslaget her.