Forside > Nyheder > Flere skridt nærmere Julehjælp

Flere skridt nærmere Julehjælp

Der er både smil på læberne og entusiasme i stemmerne hos Valbypigerne Maria Gjerløv Jensen, Sofie Amalie Kjærsgaard Kristensen og Matilde Lervad Hemmingsen og Anne Damsgaard fra Amager, når de fortæller om deres kommende event ”Gå til Gavn”, som de har arrangeret til fordel for Dansk Folkehjælps Julehjælp-indsamling.

De fire gæve piger kender hinanden og går alle på professionsskolen Absalon i Roskilde. Hele tredje semester har de haft events som omdrejningspunkt og til deres afsluttende opgave, skal de arrangere og afholde deres helt egen af slagsen.

– For os var det ikke svært at vælge, at vi skulle lave et arrangement, hvor vi kunne samle penge ind til Julehjælp. Jeg har selv i min perifere omgangskreds oplevet, hvor stor en betydning det var, at en familie fik Julehjælp fra Dansk Folkehjælp, så det tiltag vil vi meget gerne bakke op om, fortæller Anne Damsgaard fra Amager, der er en af de fire initiativtagere.

Gåtur, der gør en forskel

”Gå til Gavn” afholdes søndag den 28. november kl. 11 og er en seks kilometer lang gåtur gennem Kalvebod Fælled. Startskuddet går fra Amager Naturcenter og der er indtjekning ved den røde port.

– Det koster 45 kr. at deltage, og vi forventer, at gåturen varer ca. 60 – 90 minutter, fortæller Maria Gjerløv Andersen. Når man har gennemført ruten, er der kaffe og kage til alle deltagere. Billeprisen går ubeskåret til Julehjælp-indsamlingen og vi håber, at der er mange, der møder op for at støtte op om den gode sag. Det er jo første søndag i advent og forhåbentlig har man brug for lige at komme ud og få lidt frisk luft og nyde den skønne natur den dag, fortæller Anne.

Hvert et skridt tæller
Ud over billetprisen tælles der også skridt på turen og de fire gæve piger har fundet virksomheder, der donerer et beløb pr. skridt, der bliver gået på dagen.

– Vi har sat 75 billetter til salg og vi håber, at vi får udsolgt. Men hver en krone tæller, når det gælder om at samle ind til Julehjælp. Alle børn i Danmark har fortjent at få en god juleaften og kan vi hjælpe med dét, så gør vi det hellere end gerne, smiler Maria.

Maria, Anne, Sofie Amalie og Matilde har lanceret ”Gå til Gavn” via uddeling af flyers samt via Facebook og vil snart involvere deres Instagram og LinkedIn profiler for at få flere til at deltage. Du kan læse meget mere om eventen lige her: https://www.facebook.com/events/574537563826471/?ref=newsfeed

Billetter kan bookes via dette link: https://gaatilgavn.nemtilmeld.dk/1/

Gå_til_gavn