Forside » Om os

Om os

Dansk Folkehjælp er en landsdækkende, frivillig humanitær organisation, som yder hjælp til udsatte mennesker i Danmark og udlandet. Det grønne kors er vores kendetegn, hvor frivillighed, solidaritet med de svageste, og bæredygtighed i vores arbejde er de grundlæggende elementer.

Ved at støtte Dansk Folkehjælp, er du med til at være fortaler for de svageste i samfundet. Vi er en organisation med plads til forskellighed, der i gennemførelsen af vores arbejde tør gå nye veje.

Dansk Folkehjælp arbejder med 3 centrale indsatsområder, forebyggelse- og førstehjælp, frivilligt socialt arbejde, og internationalt med katastrofe- og nødhjælp samt udviklingsprojekter.

Hjælp os at hjælp andre.

om_os_skilt_flag_dfh_hovedkontoret

Dansk Folkehjælp er en non-profit, upolitisk og demokratisk hjælpeorganisation, som yder akut hjælp og langsigtet bistand til udsatte grupper i både Danmark og udlandet.

Det hele startede med en arbejdsulykke i København. Under en arbejdsulykke i Cirkusbygningen i 1907, kom flere arbejdere alvorligt til skade, og deres arbejdskolleger kunne kun se hjælpeløst til – ingen kunne hjælpe.

Her finder du vores publikationer og årsberetning i elektronisk udgave.

Share On Facebook