Forside > Nyheder > Ny formand for frivilligrådet

Ny formand for frivilligrådet

Social- og ældre minister Astrid Krag, har netop genudpeget den nuværende formand, Anna Bjerre, som formand for Frivilligrådet, de næste fire år. Samtidig er Charlotte Bach Thomassen, der er formand for DGI og har flere års erfaring inden for store frivillige organisationer og bestyrelsesarbejde, udpeget som næstformand.

Anne Bjerre har været formand siden april 2021, og inden da var hun næstformand i rådet. Hun er desuden stifter og direktør i GirlTalk, som hjælper sårbare børn og unge med rådgivning.

 

Anna Bjerre siger:

“Jeg er utroligt stolt over udpegningen og glæder mig meget til at fortsætte arbejdet med at styrke den frivillige sociale sektor i Danmark. Jeg ser et kæmpe potentiale i, at sektoren spiller en endnu større rolle i forhold til at løse de svære sociale udfordringer – fx ved at byde ind med den viden og de kompetencer, vi har. Det glæder jeg mig meget til at arbejde for sammen med den nye næstformand og det nye Frivilligråd.”
– Anna Bjerre.

 

Frivilligrådet er sat i verden for at understøtte og hjælpe, alle de mange frivillige, der gør en forskel for sårbare og udsatte mennesker i Danmark. Rådet arbejder for, at den frivillige sociale sektor kan vokse sig større, så flere kan få hjælp.

Du kan læse mere om det arbejde frivilligrådet laver her.

210601 AB - 0342 v3 - 2500px sRGB 72DPI