Forside > Nyheder > Dansk Folkehjælp ansætter ny generalsekretær

Dansk Folkehjælp ansætter ny generalsekretær

Dansk Folkehjælps kommende generalsekretær hedder Mirka Mozer.

Mirka har de seneste 10 år været direktør i Diversity Works (tidl. Indvandrer Kvindecenter) – en frivillig organisation, som styrker inklusion af socialt udsatte etniske minoritetskvinder og deres familier. Som medlem af Frivillighedsrådet og bestyrelsesmedlem i Center for Frivilligt Arbejde er Mirka dybt engageret i at sættefrivillighed og frivillighedens væsen på dagsordenen.

Formand for Dansk Folkehjælp, Thomas E. Pedersen, sætter ord på ansættelsen.

– Vi har været igennem en grundig rekrutteringsproces, og vi er glade for at præsentere Mirka Mozer som ny generalsekretær. Fremtiden byder på nye former for frivillighed, øgede krav om medbestemmelse fra donorer og fonde og ikke mindst en øget kamp om midlerne. Vi tror på, at vi med valget af Mirka er godt rustet til at imødegå de udfordringer. Vi glæder os til samarbejdet og til at byde hende velkommen hos Dansk Folkehjælp d. 11. april.

Mirka er 53 år og uddannet cand.mag. i dansk.

Mirka Mozer, 2022