Forside > Forebyggelse og førstehjælp > Førstehjælpskurser > Førstehjælp til institutioner

Førstehjælp til institutioner

I dagligdagen sker mange små ulykker i daginstitutioner. Tal fra landets skadestuer viser, at der hvert år registreres over 30.000 ulykker på danske børneinstitutioner, og 40% af skadestuebesøgene kan undgås, hvis personalet i institutionen kan førstehjælp.

Alle vores førstehjælpsinstruktører er godkendt under Dansk Førstehjælpsråd, og har flere års erfaring med at undervise i førstehjælp.

Vi kommer ud til  jeres institution, når som helst på dagen eller i weekenden. Vi skal blot vi har din bestilling senest 3 uger før kursusstart.

Vi tilpasser førstehjælpsuddannelsen, så den passer til netop jeres behov. Kontakt vores kursusafdeling dagligt på 70 220 230 og få en snak om hvordan vi bedst imødekommer jeres behov for førstehjælpsundervisning i institutionen.

Førstehjælp for voksne med ansvar for børn

Kursisten lærer at yde førstehjælp til børn ved de mest almindelige ulykker og skader, som børn kommer ud for, såvel livstruende som ikke livstruende.

Antal timer: 7 t.
Pris:  8.700 kr. ex. moms

Minikursus for børn

Barnet får forståelse for at passe på hinanden og grundlæggende handlemønstre til at kunne hjælpe. Barnet lærer at fortage et alarmopkald, at lægge en tilskadekommen i stabilt sideleje, at behandle slag og skrammer.

Antal timer: 2 t.
Pris:  3.700 kr. ex. moms

Vedligeholdelse af førstehjælp

Der er to muligheder for at vedligeholde sin førstehjælpsuddannelse:

  • Førstehjælp hjertestop
  • Livreddende førstehjælp

Antal deltagere: maks.16
Antal timer: 3 t. pr. kursus
Pris:  6.000 kr. ex. moms