2022 – Danish Committee for Aid to Afghan Refugees

DACAAR er en dansk nødhjælps- og udviklings NGO, som bidrager til bæredygtig udvikling af Afghanistan ved at styrke lokalsamfundene til selv at bestemme og styre deres udvikling. Organisationen, der har eksisteret siden 1984, lægger særlig vægt på at udrydde fattigdom og yde hjælp, så flygtninge og internt fordrevne igen kan vende hjem og integreres i samfundet. DACAARs vision er, at alle afghanere skal have adgang til uddannelse og et velfungerende civilsamfund, så de er i stand til højne egne livsvilkår og modstå fattigdom.

DACAAR er en dansk nødhjælps- og udviklings NGO, som bidrager til bæredygtig udvikling af Afghanistan ved at styrke lokalsamfundene til selv at bestemme og styre deres udvikling.

Organisationen, der har eksisteret siden 1984, lægger særlig vægt på at udrydde fattigdom og yde hjælp, så flygtninge og internt fordrevne igen kan vende hjem og integreres i samfundet. DACAARs vision er, at alle afghanere skal have adgang til uddannelse og et velfungerende civilsamfund, så de er i stand til højne egne livsvilkår og modstå fattigdom.