Forside > Støt os

Støt os

 

Hvis du har lyst til at blive fast månedlig bidragsyder og dermed hjælpe langt flere fattige børn og enlige forsørgere i Danmark, kan du oprette dig som Folkehjælper lige her.

 

Alle fattige børn i Danmark fortjener en uges pusterum fra en ellers hård hverdag. Dansk Folkehjælps Feriehjælp er en aktiv indsats båret af frivillige, som du kan støtte op om lige her.

 

Ethvert barn i Danmark fortjener en god og tryg skolestart uden stigmatisering fra allerførste skoledag. Hvis du vil hjælpe et skolestartende barn i Danmark, kan du donere lige her.

 

Tusindvis af enlige forsørgere har ikke råd til at julemad og gaver den 24. december. Vil du hjælpe et barn i Danmark til at få en juleaften, de ellers ikke vil få, kan du donere et beløb lige her.

 

Har du en virksomhed, der vil støtte Julehjælp, så kan du donere lige her. Hvis du udfylder CVR nummer i formularen, sørger vi for at indberette donationen til SKAT.

 

Dansk Folkehjælps Frivillige Økonomiske Rådgivere bidrager med en uvurderlig og kompetent hjælp til økonomisk udsatte familier, hvor borgerne lærer at mestre deres økonomiske situation.

 

Konfirmationsdagen er en minderig dag for alle. Det skal den også være for de mest udsatte børn i Danmark. Du kan være med til at give et barn en god konfirmation lige her.

 

Dansk Folkehjælp har indsatser i den tredje verden og hjælper forfulgte, fattige og udsatte mennesker i Afghanistan og Østafrika. Du kan støtte verdens mest udsatte lige her.