Forside > Støt os

Støt os

 

Hvis du vil hjælpe os med til at give enlige forsørgere og deres børn en juleaften, de ellers ikke vil få, så kan du donere et beløb lige her.

 

Har du en virksomhed, der vil støtte Julehjælp så kan du donere lige her.

 

Har du lyst til at blive fast månedlig bidragsyder og dermed hjælpe langt flere fattige danske børn og familier, kan du oprette dig som Folkehjælper lige her.

 

Ethvert barn i Danmark fortjener en god og tryg skolestart uden stigmatisering fra allerførste skoledag. Hvis du vil hjælpe et skolestartende barn i Danmark, kan du donere lige her.

 

Alle fattige børn i Danmark fortjener en uges pusterum fra en ellers hård hverdag. Dansk Folkehjælps Feriehjælp er en aktiv indsats, som du kan støtte op om lige her.

 

Konfirmationsdagen er en minderig dag for alle. Det skal den også være for de mest udsatte børn i Danmark. Du kan være med til at give et barn en god konfirmation lige her.

 

Dansk Folkehjælp har indsatser i den tredje verden og hjælper forfulgte, fattige og udsatte mennesker i Afghanistan og Østafrika. Du kan støtte verdens mest udsatte lige her.

 

Dansk Folkehjælps Frivillige Økonomiske Rådgivere bidrager med en uvurderlig og kompetent hjælp til økonomisk udsatte familier. Vores succes er, når borgerne lærer at mestre deres økonomiske situation og på sigt får en bedre livskvalitet.