Forside > Støt os > For virksomheder

For virksomheder

Synliggør din virksomheds sociale ansvar og gør en verden til forskel

Stærke samarbejder og partnerskaber mellem Dansk Folkehjælp og din virksomhed bidrager til, at vi kan hjælpe endnu flere socialt udsatte danske børnefamilier. Et partnerskab med Dansk Folkehjælp efterlever de budskaber, der ligger i ordet ”partnerskab”. Derfor vil vi gerne invitere til dialog om, hvordan vi i samarbejde kan skabe værdi for begge parter.

Dansk Folkehjælp udvikler individuelle partnerskaber med danske virksomheder, hvor vi analyserer mulighederne for at gøre en forskel for de mennesker i vores samfund, der er mest udsatte.

Er din virksomhed optaget af globale forhold, kan støtten gå til vores humanitære arbejde eller vores civilsamfundsprojekter i Afrika.

Man kan som virksomhed endvidere vælge at støtte vores arbejde med et månedligt eller et årligt bidrag.

Din virksomhed synliggøres på vores kommunikationsplatforme, når du indgår partnerskab med Dansk Folkehjælp. Du får lejlighed til at følge, hvordan din investering gør nytte, og der er flere muligheder for at inddrage din virksomhed, alt afhængig af interesse og indsatsområde.

Hør meget mere om Dansk Folkehjælps partnerskaber ved at kontakte os dagligt på telefon 70 220 230 eller mail post@folkehjaelp.dk

Som strategisk partner samarbejder vi om at skræddersy samarbejdet, så det passer ind i din virksomheds mål, værdier og behov.

Når en virksomhed ønsker at tage et socialt medansvar og styrke sin profil, kan Dansk Folkehjælp være en stærk partner. Dansk Folkehjælps Erhvervspartner-programmer er velegnede til jer, der gerne vil gøre en forskel – på en enkel måde.

Den 5. december træder erhvervsledere fra hele Danmark sammen i den årlige dyst mellem Erhvervspanelerne i ØST og VEST til fordel for Julehjælpen.

Din virksomhed kan også være med.