Forside » Støt os » For virksomheder

For virksomheder

Synliggør jeres virksomheds sociale ansvar og vær med til gøre en verden til forskel.

Stærke samarbejder og partnerskaber mellem Dansk Folkehjælp og din virksomhed bidrager til, at vi kan hjælpe endnu flere. Det kan vi med stor tilfredshed konstatere gang på gang. Derfor vil vi gerne invitere din virksomhed til dialog om hvordan vi kan sammen kan skabe værdi for begge parter.

Dansk Folkehjælp er meget interesseret i at udvikle individuelle partnerskaber med virksomheder, hvor vi sammen drøfter og udvikler et samarbejde om at gøre en forskel for de mennesker i vores samfund som er de mest udsatte.

Det kan også være at I som virksomhed er mere optaget af globale forhold, og herigennem kan være med til at støtte det humanitære arbejde eller vores civilsamfundsprojekter i Afrika.

Endelig er jeres virksomhed måske mere optaget af at skabe tryghed i Danmark, som er et godt match mellem vores forebyggelse- og førstehjælpsarbejde hjemme.

I kan som virksomhed også vælge at støtte vores arbejde fast med en månedligt eller årligt bidrag.

Jeres virksomhed synliggøres på vores kommunikationsplatform, når I indgår partnerskab med Dansk Folkehjælp. I får mulighed for at se hvordan jeres investering gør nytte og der er flere gode muligheder for at inddrage jeres virksomhed på forskellige måder, alt afhængig af jeres interesse.

for_virksomheder_erhvervspanel_2016_lise_agerley_alka_forsikring

Som strategisk partner samarbejder vi om at skræddersy samarbejdet, så det passer ind i din virksomheds mål, værdier og behov.

Når en virksomhed ønsker at tage et socialt medansvar og styrke sin profil, kan Dansk Folkehjælp være en stærk partner. Dansk Folkehjælps Erhvervspartner-programmer er velegnede til jer, der gerne vil gøre en forskel – på en enkel måde.

Den 1. december træder erhvervsledere fra hele Danmark sammen i den årlige dyst mellem Erhvervspanelerne i ØST og VEST til fordel for Julehjælpen.

Din virksomhed kan også være med.