Forside > Støt os > For virksomheder

Giv et bidrag

Med et bidrag eller partnerskab kan din virksomhed gøre en kæmpe forskel for udsatte i Danmark og flere af verdens brændpunkter.

Mobilepay

13 221

Bank

mærk STØT
bank reg.nr.: 5301
konto nr. 0379 801

Synliggør din virksomheds CSR og gør en forskel

Stærke samarbejder og partnerskaber mellem Dansk Folkehjælp og din virksomhed bidrager til, at vi kan hjælpe endnu flere socialt udsatte danske børnefamilier. Et partnerskab med Dansk Folkehjælp efterlever de budskaber, der ligger i ordet ”partnerskab”. Derfor vil vi gerne invitere til dialog om, hvordan vi i samarbejde kan skabe værdi for begge parter.

Dansk Folkehjælp udvikler individuelle partnerskaber med danske virksomheder, hvor vi analyserer mulighederne for at gøre en forskel for de mennesker i vores samfund, der er mest udsatte.

Er din virksomhed optaget af globale forhold, kan støtten gå til vores humanitære arbejde eller vores civilsamfundsprojekter i Afrika.

 

Man kan som virksomhed endvidere vælge at støtte vores arbejde med et månedligt eller et årligt bidrag.

Din virksomhed synliggøres på vores kommunikationsplatforme, når du indgår partnerskab med Dansk Folkehjælp. Du får lejlighed til at følge, hvordan din investering gør nytte, og der er flere muligheder for at inddrage din virksomhed, alt afhængig af interesse og indsatsområde.

Hør meget mere om Dansk Folkehjælps partnerskaber ved at kontakte os dagligt på telefon 70 220 230 eller mail post@folkehjaelp.dk