Forside > Nyheder > Danske Bank/Realkredit Danmark håber at slå sidste års indsamlingsresultat

Danske Bank/Realkredit Danmark håber at slå sidste års indsamlingsresultat

Der hersker ingen tvivl om, at Bjarne Jørgensen er en travl mand. Som vicedirektør i Danske Bank/Realkredit Danmark er hans kalender pakket med møder og store beslutninger. Men den 1. december er dagen helliget til at samle ind til Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladets store Julehjælp indsamling. Og det får en masse fattige familier i Danmark gavn af. 275.000 kr. Så højt et beløb lykkedes det Bjarne Jørgensen at indsamle til Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladets Julehjælp indsamling i 2020. Det flotte resultat betød, at hele 184 enlige forsørgere med hjemmeboende børn kunne få en glædelig juleaften, fordi de fik tildelt Julehjælp. Når den stores indsamlingsevent finder sted den 1. december kl. 12.00 – 13.00 i år, satser Bjarne Jørgensen på, at han kan slå sin egen rekord fra sidste år:

– Jeg glæder mig rigtigt meget til indsamlingen. Jeg har altid selv haft en fantastisk jul, og jeg kan slet ikke forestille mig, hvor forfærdeligt det må være, ikke at kunne give sine børn en god juleaften med gaver under træet og julemad på bordet. Derfor håber jeg på, at vi i år kan samle endnu flere midler ind. Der er ingen tvivl om, at behovet er der, så vi må bare lægge os i selen, siger Bjarne Jørgensen.

Som et yderligere tiltag for at opjustere resultatet til Julehjælp har Danske Bank/Realkredit Danmark i år involveret flere medarbejdere i indsamlingen:

– Hos Danske Bank/Realkredit Danmark stiller vi en dag til rådighed til alle vores medarbejdere, som de kan benytte til velgørende arbejde. Så vi er spændte på at se, hvor vi lander i år, siger vicedirektøren.

Selv skal Bjarne Jørgensen fejre en traditionel juleaften med sin familie. Men inden da vil han igen i år kæmpe for, at de mest fattige børn i Danmark også får en god juleaften. Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladets store indsamlingsevent kan ses på forsiden af www.ekstrabladet.dk onsdag den 1. december kl. 12.00 – 13.00.

Bjarne Jørgensen 1 - Danske Bank RD (1)