Forside > Nyheder > Alexander på 6 år fik Skolestarthjælp

Alexander på 6 år fik Skolestarthjælp

Alexander på 6 år er rigtig glad. Og det er hans far, Poul Erik, også. De har nemlig fået tildelt Skolestarthjælp af Dansk Folkehjælp. Så nu kan Alexander møde stolt op på sin første skoledag i Tønder den 14. august.

Poul Erik søgte hjælp til sin søn, da han er alenefar og økonomien er meget presset:

-Alting er jo bare blevet så dyrt, så hvis jeg ikke havde fået Skolestarthjælp, så ville jeg jo ikke kunne have givet det samme til Alexander, som alle de andre børn får til deres skolestart. Og det ville jeg have haft det rigtig dårligt med. For så var der jo også en stor risiko for, at han ville blive holdt udenfor.

Men nu er far og søn i fuld gang med at finde ud af, hvad der er brug for af nye ting til den store dag: skoletaske, penalhus og forskellige andre ting til skolen. Og Alexander glæder sig til at starte i 0. klasse – snart med alt skoleudstyret i orden – noget, der i den grad også gør Poul Erik glad og taknemmelig:

-Der er jo ikke noget, der er større her i livet end at kunne glæde ham.

-Og jeg ved næsten ikke, hvordan jeg skal udtrykke det, men alle dem, der støtter Skolestarthjælp skal vide, at det jo er en kæmpestor hjælp. Og den hjælp, de giver, den bringes jo ud til alle os andre. Det er så dejligt, at nogen tænker på os.

Poul Erik og Alexander Skolestarthjælp 2023_2