Feriehjælp

Alle børn har ret til at få gode ferieminder. Men for familier, som ikke har råd til at tage nogen steder hen, kan ordet sommerferie give ondt i maven og søvnløse nætter.

Fattigdom betyder ofte, at børnene må melde pas til sociale aktiviteter, fritidsinteresser, fødselsdage, lejrskoler, da forældrene ikke har råd. Der kan være mange grunde til, at folk er endt i en situation, men én ting er sikkert: Det er aldrig børnenes skyld.

En ferie betyder alt for udsatte børn. Ikke nok med at de får en uge fyldt med gode oplevelser. De får også noget at fortælle i skolen efter sommerferien lige som alle andre børn.

Gode ferieoplevelser holder hele livet!

Vores ferieophold drives af frivillige, der hvert får lægger et stort arbejde i at gøre en forskel for de børn, som aldrig vil glemme dem for det.

Vi bestræber os på, at sende børn og unge af sted med andre fra samme lokalområde, så de nemt kan bevare kontakten med hinanden og de gode ferieminder, når hverdagen sætter ind igen.

SMS

FERIEHJÆLP til 1999
og støt med 150,- kr.

Mobilepay

51 81 11 12

Bank

mærk FERIEHJÆLP
Reg.nr.: 5301
Konto nr. 0379 801

Se her om du opfylder kriterierne for at søge om Feriehjælp.

Der er lukket for ansøgninger for sommeren 2018.

 

Tina og hendes børn var i sommeren 2017 med på en af Dansk Folkehjælps mange ferielejr.

Hør hvad det betød for dem som familie, at få et break fra hverdagen.

Feriehjælpen er støttet af

  • Arbejdsmarkedets Feriefond
  • Ole Kirk's Fond
  • Agustinus Fonden
  • HK Danmark

Her kan du få svar på de fleste spørgsmål omkring dit ferieophold i Lalandia.

Er du en primus-motor, som kan få tingene til at fungere? Så er du måske én af vores aktivitetsguider i Lalandia Rødby i uge 42.