Feriehjælp

 

Når ferien er værre end hverdagen

For mange er ferie lig med frihed og fornøjelser. Men for familier, som ikke har råd til at tage nogen steder hen, kan ordet sommerferie give ondt i maven og søvnløse nætter.

Der kan være mange grunde til, at folk er endt i en situation, hvor man ikke har råd til at tage på ferie, men én ting er sikkert: Det er aldrig børnenes skyld. En ferie betyder ALT for udsatte børn. Ikke nok med at de får en uge fyldt med gode oplevelser. De får også noget at fortælle i skolen efter sommerferien lige som alle andre børn.

Giv et udsat barn et pusterum fra hverdagen – Støt feriehjælpen her.


Ferieminder og fællesskab

Familierne, vi giver feriehjælp, bliver visiteret af de sociale myndigheder i kommunerne, så vi er sikre på, at det er dem, der trænger mest, der får. Ofte kommer de af sted med andre fra samme lokalområde, så de nemt kan bevare kontakten med hinanden og de gode ferieminder, når hverdagen sætter ind igen.

Gode ferieoplevelser holder hele livet!
Dansk Folkehjælp mener, at ALLE børn har ret til at få gode ferieminder og vi arbejder i øjeblikket på højtryk for at kunne sende et rekordstort antal børn af sted. Vores ferieophold drives af frivillige, der lægger et STORT arbejde i at gøre en forskel for de børn, som aldrig vil glemme dem for det. Inden for de næste par måneder vil det vise sig, hvor mange, vi kan hjælpe med at få en uforglemmelig ferie i år.

FAKTA
I Danmark lever 65.000 børn i fattigdom i Danmark ifølge AE – Rådet. En fattigdom, der kan betyde, at børnene må melde pas til sociale aktiviteter, fritidsinteresser, fødselsdage, lejrskoler mv., som forældrene ikke har råd til. Derfor har Dansk Folkehjælp de seneste år sendt ca. 3000 socialt udsatte og sårbare børn i alderen 6 til 14 år og deres familier af sted på sommer-, vinter- og efterårsferier.

Læs mere om vores ferieophold i vores onlinemagasin FOLKEHJÆLPEN.

 

 

FacebookTwitterGoogle+Del
 

Bliv frivillig

Som frivillig i Dansk Folkehjælp er du med til at gøre en forskel for andre, samtidig med du selv får en masse gode oplevelser.

Hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som frivillig

Bliv Folkehjælper

Som FOLKEHJÆLPER er du én af vores helt faste støtter.

Der er mange hænder der rækker ud efter hjælp – så hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som FOLKEHJÆLPER

Medlemsområdet

Er du medlem, kan du logge ind på medlemsområdet her.

Medlemsnr.
Nøgle

Tilmelding til nyhedsbrev

Navn
Email

 

Læs nyhedsbrevet (arkiv)...

© 2014 Dansk Folkehjælp - post@folkehjaelp.dk - Tlf. 70 220 230