Julehjælp

Tusindvis af børn i Danmark, glæder sig ikke til juleaften, fordi de ikke ved, om der er julegaver under træet til dem. Lad os være sammen om at alle får en god jul, fordi alle børn fortjener at opleve den dejlige julestemning med juletræ, julegaver og dejlig julemad. 

Når vi åbner for ansøgninger til julehjælp, møder vi forældre der udtrykker bekymringer på grund af arbejdsløshed eller sygdom, der har sat en stopper for det liv, som deres børn kan se alle kammeraterne har. De ved ikke hvordan de skal få råd til at holde jul for deres børn.

Julemåneden fylder meget i børnenes hverdag i december, og det kan være hårdt at være den eneste i for eksempel klassen eller børnehaven, der ikke får gaver eller julemad juleaften.

Hvad består Julehjælpen af?

Kolonialvarekurv eller gavekort til REMA 1000, værdi 500 kr.
2 x gavekort værdi 500 kr. pr. stk. til køb af julegaver til børnene.

SMS

JULEGAVE til 1999
og støt med 150,- kr.

Bank

mærk JULEGAVE
Reg.nr.: 5301
Konto nr. 0 333 666

Erhvervsledere fra hele Danmark træder sammen én gang om året til  til fordel for Julehjælpen. Skal din virksomhed være med ?

Du kan gøre en forskel ! Som indsamler til Julehjælpen er du med til at hjælpe endnu flere fattige børn til en bedre juleaften.

Se her om du opfylder kriterierne for at søge om Julehjælp.

Der er åbent for ansøgning om Julehjælp i perioden 1. til 30. november. 

Tusind tak til de mange virksomheder, der endnu engang gjorde det muligt for os, at hjælpe tusindvis af fattige familier med Julehjælp.

projektet_er_stottet_af

Julehjælpen er støttet af

  • Ole Kirk´s Fond
  • Hempel Fonden
  • Østifterne
julehjaelp_samarbejdspartner_ekstra_bladet

Samarbejdspartner

Julehjælpen er et samarbejde mellem Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet.

 

Donér ting og sager til en familie, der har brug for hjælp i Dansk Folkehjælps Facebook-gruppe: FOLKEHJÆLPEN

Spred juleglæde. Køb din julegave i juleshoppen, og giv dobbelt glæde juleaften.

Mød Justin der sammen med sin familie har fået Julehjælp, så de kan få en dejlig juleaften med god mad og gaver under juletræet. Og vores frivillige Pernille, som hjælper med uddeling af Julehjælp.