Julehjælp

Tusindvis af børn i Danmark, glæder sig ikke til juleaften, fordi de ikke ved, om der er julegaver under træet til dem. Lad os være sammen om at alle får en god jul. Alle børn fortjener at opleve den dejlige julestemning med juletræ, julegaver og dejlig julemad. 

Når vi åbner for ansøgninger til julehjælp, møder vi forældre der udtrykker bekymringer på grund af arbejdsløshed eller sygdom, der har sat en stopper for det liv, som deres børn kan se alle kammeraterne har. De ved ikke hvordan de skal få råd til at holde jul for deres børn.

Hvad består Julehjælpen af?

Kolonialvarekurv eller gavekort til REMA 1000, værdi 500 kr.
1 x gavekort til børnene til Fætter BR værdi, 500 kr.
1 x gavekort til børnene til SPORTMASTER, værdi 500 kr.

Hvem kan søge om Julehjælp?

Familierne, der modtager julehjælp, skal være enlige forsørgere på overførselsindkomst, jf. ansøgningsskemaet og have hjemmeboende børn under 18 år.

For at sikre at ansøgerne opfylder kriterierne, bliver ansøgningerne verificeret af de sociale myndigheder i kommunerne, så vi er sikre på, at det er dem, der trænger mest, der får.

Der er ansøgningsfrist for julehjælp den 1. december, og der åbnes for ansøgninger cirka en måned før.

Julehjælpen er støttet af

  • Ekstra Bladet
Julehjaelp_alle_tre_staaende

Søg Julehjælp

Er du enlig forsørger på overførelsesindkomst med hjemmeboende børn under 18 år, har du mulighed for at søge om Julehjælp gennem Dansk Folkehjælp.

Man kan kun søge om Julehjælp online via nedenstående link.

Ansøgningsfrist: Fredag den 1. december 2017 kl. 24:00. 

SMS

JULEGAVE til 1999
og støt med 150,- kr.

Mobilepay

51 81 11 12

Bank

mærk JULEGAVE
Reg.nr.: 5301
Konto nr. 0 333 666

Den 1. december træder erhvervsledere fra hele Danmark sammen i den årlige dyst mellem Erhvervspanelerne i ØST og VEST til fordel for Julehjælpen.

Din virksomhed kan også være med.

Flere tusinde børn lever i fattigdom i Danmark!

Derfor samler Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet ind til fattige familier og deres børn, så de også kan få en jul med god mad og gaver.

Mød Pernille der er frivillig til uddeling af Julehjælp, og Justin der sammen med sin familie har fået Julehjælp, så de kan få en dejlig juleaften med god mad og gaver under juletræet.

Share On Facebook