Skip to content

Konfirmationshjælp

Konfirmation er en særlig begivenhed i et ungt menneskes liv, men for for familier hvor pengene i forvejen er små, kan det være økonomisk uoverskueligt, at finde penge til mad, tøj og gave.

Et "ja" i kirken og en fest for familien. Konfirmationen er stor dag for både konfirmander og for gæsterne. En dag som for mange unge indebærer forventninger om en fest og gaver.

Da konfirmationen er ofte dyr og uoverskueligt økonomisk, hvis man er presset i forvejen, er Konfirmationshjælpen en økonomisk håndsrækning til fattige familier, når regningen for konfirmationen skal betales.

Det er kun muligt at søge om Konfirmationshjælp i forbindelse med ansøgning om Julehjælp. Konfirmanden have bopæl hos ansøgeren.

Der er åbent for ansøgning om Julehjælp i perioden 1. til 30. november. 

Konfirmationshjælpen består af et gavekort på en værdi af 2.000 kr. der kan bruges til indkøb af ex. tøj til konfirmanden, ting til  festen og/eller gaver til konfirmanden.

Susanne havde opgivet at holde konfirmation for Marcus. Men da hun fandt modet til at spørge om hjælp, fik Marcus den konfirmation, som i den grad fortjente.

projektet_er_stottet_af

Konfirmationshjælpen er støttet af

  • Ole Kirk´s Fond
  • Hempel Fonden