Forside > FamilieRådgivningen

FamilieRådgivningen

Oplever du ikke at blive hørt i dine samtaler med kommunen eller andre offentlige sociale instanser. Føler du dig magtesløs, forstår du ikke, hvad din sagsbehandler siger til dig? Er du i tvivl, om du får den hjælp, du har krav på? Oplever du ikke at forstå de breve og afgørelser, du modtager fra kommunen.

 

Så kan FamilieRådgivningen være den hjælp du søger.

Netop nu starter Dansk Folkehjælp et nyt tilbud FamilieRådgivningen, som er en anonym telefonrådgivning for forsørgere på overførelsesindkomst, hvor det er muligt at komme i kontakt med en frivillig socialrådgiver, der kan rådgive dig inden for det sociale område og herunder dine rettigheder. De frivillige rådgivere vil have bred viden fra det sociale felt, herunder børne-, unge- og voksenområdet samt fra overførelsesindkomst- og det boligsociale område. Derudover har rådgiveren qua sit kenskab til systemet ligeledes mulighed for at oplyse om andre rådgivningstilbud, som kan være relevant for dig og din familie.

I Dansk Folkehjælp ved vi, at de seneste år med mange nedlukninger og restriktioner har haft betydelige konsekvenser og forandringer for mange børnefamilier. Måske har din økonomiske situation ændret sig, måske har det været svært at komme tilbage til en mere almindelig hverdag i skole og uddannelse, måske er du bekymret over de mange forandringer, det har medført for din familie. Med andre ord, kontakt vores nye rådgivningstilbud hvis du har brug for at tale om nogle af de problemer i hverdagen, som optager dig.

FamilieRådgivningen er naturligvis gratis og anonym og uden nogen former for journalisering eller videregivelse af oplysninger til anden part. Rådgiveren har tavshedspligt, og alle oplysninger behandles efter gældende lov om beskyttelse af persondata.

Cindie Øllegaard (tv.) rådgiver Michelle Hansen.

Sådan kontakter du dig FamilieRådgivningen

Kontakt os på telefon 70 220 230, hvis du har brug for at høre mere om vores rådgivningstilbud mandag-torsdag kl. 09.00-16.00, fredag kl. 09.00-13.00.

Eller udfyld blot ansøgningsskemaet på linket nedenfor og bliv kontaktet af vores rådgiver inden for 7 dage.