Forside > Forebyggelse og førstehjælp > Hjertestarter og hjertestarterskab

Hjertestarter og hjertestarterskab

En hjertestarter kan være afgørende for, om en person kommer godt igennem et hjertetilfælde. Hos Dansk Folkehjælp tilbyder vi både bestilling af hjertestarter og hjertestarterskab:

Hjertestarter

Vi kan tilbyde hjertestarteren Fred Easy, som er enkel at betjene og som leveres med danske instruktioner i tekst og tale, der guider brugeren igennem hele forløbet. Fred Easy anvender Multipulse Biowave teknologi, som er både skånsom og effektiv i forbindelse med genoplivningen. Hjertestarteren leveres med taske, hjertestarterkit samt mærkat.

Hvad er en hjertestarter?
En hjertestarter er en (Semi)Automatisk Ekstern Defibrillator (AED), der anvendes til genoplivning af personer med hjertestop. Med en hjertestarter øges personens chance for at overleve, og er brugeren endvidere trænet i at udøve førstehjælp og hjertelungeredning, forøges chancerne for at hjælpe patienten til at overleve yderligere.

Pris
Kr. 10.150 ekskl. moms og forsendelse. Udfyld formularen overfor og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Hjertestarterskab

Med CA HSS100 hjertestarterskab får I et unikt produkt, idet dette skab er fremstillet i rustfri stål og kan modstå mange års udendørs påvirkninger. Det kan klare temperaturforskelle fra +50 til -20 C (termostatstyret varme samt blæser for ventilation) samt salt- og syreregn. Skabet er konstrueret således, at det kan åbnes selv under påvirkninger af store mængder sne og frost, lågen vil ikke fryse fat. Skabet er isoleret for at sikre skabets elektronik en lag levetid samt et lavt årligt strømforbrug.

  • har 2 x LED lys, således at hjertestarteren er synlig i mørke
  • har interne sirene, som aktiveres, når man åbner lågen
  • skabet kan anvendes ude som inde

Der er mulighed for et serviceabonnement på hjertestarterskabet til kr. 1.000 årligt. Dette abonnement gælder ikke hjertestarteren.

Pris
Kr. 6.995 ekskl. moms og forsendelse (kr. 120). Udfyld formularen overfor og du vil blive kontaktet.