Julehjælp 2023

Erhvervspanelernes Julehjælp Indsamling 2023

Torsdag den 30. november samler erhvervslivet i Danmark ind til Julehjælp.

Vil du og din virksomhed være med til at give fattige og udsatte børn en glædelig jul?

Skriv til mk@folkehjaelp.dk og tilmeld dig nu!

Erhvervsledere fra hele Danmark står sammen én gang om året - er du en af dem?

Den 30. november 2023 bliver der igen viftet med startflaget til Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladets store, landsdækkende Julehjælp Indsamling.

For 16. år i træk udviser erhvervsledere fra hele Danmark samfundssind og deltager i den årlige Julehjælp Indsamling.

Det gør de for at samle ind til de tusindvis af fattige og udsatte børnefamilier i Danmark, som hvert år søger om hjælp til jul hos Dansk Folkehjælp.

Østdanmark kæmper venskabeligt mod Vestdanmark om at indsamle flest penge. Det er en dag fyldt med godt humør, netværk og dyst i den gode sags tjeneste.

 

Behovet for Julehjælp er større end nogensinde

I løbet af de seneste år har antallet af ansøgninger til Dansk Folkehjælps Julehjælp slået kedelige rekorder. I 2022 søgte hele 18.796 børnefamilier om hjælp.

Børnefamilier, der lever i fattigdom, og som søger Julehjælp hos os, har i forvejen en presset økonomi. Og når julen står for døren, mærkes det ekstra tydeligt for især børnene. Børn, som i forvejen oplever mange afsavn i hverdagen, og som derfor kan have udsigt til, at juleaften bliver en aften som alle andre, fordi deres mor eller far hverken har råd til julemad eller gaver.

Derfor har de mere end nogensinde brug for vores hjælp. Og derfor håber vi, at du og din virksomhed har mulighed for at give en hjælpende hånd til jul.

I år finder Erhvervspanelernes Julehjælp Indsamling sted:

TORSDAG DEN 30. NOVEMBER 2023.

Tidsplan for dagen:

11.30 – 12.00  Kaffe og briefing
12.00 – 13.00  Indsamling
13.00 – 14.00  Frokost og networking

 

I 2022 mødte 115 erhvervsledere op for at skaffe penge til Julehjælp. I alt indsamlede de et rekordbeløb på 16.372.400 KR. på kun en time.

Julehjælp består af et gavekort til julemad til familien og et gavekort til julegaver til børnene.

Julehjælp er et partnerskab mellem REMA 1000, Elgiganten, sendentanke.dk, Sportmaster og Dansk Folkehjælp. Med Ekstra Bladet som mediepartner.

1

Tilmeld dig eventet

Vil du og din virksomhed være med i den landsdækkende Julehjælp Indsamling, så tilmeld dig ved at sende en mail til vores fundraiser Magnus Kornerup på mk@folkehjaelp.dk.

2

Du modtager yderligere info på mail

Når vi har modtaget din mail, sender vi oplysninger om, hvor du skal møde op, og hvad du skal medbringe den 30. november. Vi sender dig også link til en online værktøjskasse, hvor du kan hente div. materialer.

3

Mød op den 30. november kl. 11.30

Erhvervspanelernes Julehjælp Indsamling er et brag af en begivenhed, og der vil være rig mulighed for at styrke dit netværk og samle ind til fattige og udsatte børns jul i Danmark.

Ord fra en tidligere deltager...

Vest - Susan Münster 060120 - Danske Vandværker

"Jeg har selv prøvet at kigge ind i et tomt køleskab under min opvækst, men juleaften var altid noget særligt. Min mor havde fødselsdag den 24. december, så vi fejrede hende om formiddagen og juleaften senere. Det var altid en vidunderlig dag og den oplevelse, vil jeg gerne give videre til alle børn i Danmark."

Susan Münster – direktør Danske Vandværker