Julehjælp

Et af Dansk Folkehjælps formål er at uddele Julehjælp til de fattigste og mest udsatte børnefamilier i Danmark, og desværre stiger behovet år efter år. I december 2021 uddelte vi Julehjælp til hele 12.632 enlige forsørgere og deres børn, og vi sikrede dermed, at op med 25.000 børn fik både julemad på bordet og pakker under træet.

Julehjælp 2022-indsamlingen stiller endnu større krav til Dansk Folkehjælp, end vi tidligere har oplevet. Vi ved fra vores ansøgertal til Feriehjælp 2022, at endnu flere fattige børn i Danmark har brug for vores hjælp, så også de kan få et smil på læberne juleaften.

Skellet mellem rig og fattig i Danmark er blevet større, og der skal ikke herske nogen tvivl om, at tusindevis af børn lider afsavn i deres hverdag grundet manglende midler og ressourcer. Derfor er det vigtigt, at de blot én dag om året kan føle sig som deres jævnaldrende og nyde en glædelig juleaften.

Har du lyst til at hjælpe en enlig forsøger i Danmark til at kunne holde juleaften for sine børn, kan du donere et beløb til Julehjælp  lige her.

Dit bidrag går ubeskåret til Julehjælp. Vi sørger for at indberette din donation til SKAT, hvis du oplyser dit cpr nr. ved afgivelse. I 2022 er donationer op til 17.200 kr. fradragsberettigede.

Dansk Folkehjælps Julehjælp består af en kolonialvarekurv eller gavekort til REMA 1000 til en værdi af 800 kr. samt gavekort til en værdi af 1.000 kr. til køb af julegaver til børnene.

For at kunne modtage Julehjælp, skal man være enlig forsørger på overførselsindkomst. Du kan se kravene til ansøgerne lige her

Julehjælpen uddeles i samarbejde med Ekstra Bladet, REMA 1000, sendentanke.dk, Sportsmaster og Elgiganten.

Erhvervsledere fra hele Danmark træder sammen én gang om året til fordel for Julehjælpen. Skal din virksomhed være med?

Se her om du opfylder kriterierne for at søge om Julehjælp.

Julehjælpen er et samarbejde mellem Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet.

 

Hør her hvor meget det betød for Tina Fælled Porse, da hun fik Julehjælp fra Dansk Folkehjælp.

Se alle de virksomheder, som har støttet julehjælpen.

Få svar på dine spørgsmål her.