Julehjælp

Et af Dansk Folkehjælps formål er at uddele Julehjælp til de fattigste og mest udsatte børnefamilier i Danmark og desværre stiger behovet år efter år.
I december 2020 uddelte vi Julehjælp til hele 14.401 enlige forsørgere og deres børn, og sikrede dermed, at ca. 30.000 børn og deres far eller mor fik både julemad på bordet og pakker under træet til børnene.

Julehjælp 2021 indsamlingen stiller endnu større krav til Dansk Folkehjælp end vi tidligere har oplevet. Vi ved fra vores ansøgerfelt til Feriehjælp 2020, at endnu flere fattige børn i Danmark har brug for vores hjælp, så også de kan få et smil på læberne juleaften. Skellet mellem rig og fattig i Danmark er blevet større og der skal ikke herske nogen tvivl om, at tusindevis af børn lider afsavn i deres hverdag grundet manglende midler og ressourcer. Derfor er det vigtigt, at de blot én dag om året kan føle sig som deres jævnaldrende og nyde en glædelig juleaften.

Har du lyst til at hjælpe en enlig forsøger i Danmark til at kunne holde juleaften for sine børn, kan du donere et beløb til Julehjælp  lige her.

Dit bidrag går ubeskåret til Julehjælp. Vi sørger for at indberette din donation til SKAT, hvis du oplyser dit cpr nr. ved afgivelse. I 2021 er donationer op til 17.000 kr. fradragsberettigede.

Dansk Folkehjælps Julehjælp består af en kolonialvarekurv eller gavekort til REMA 1000 til en værdi af 800 kr. samt gavekort til en værdi af 1.000 kr. til køb af julegaver til børnene.

For at kunne modtage Julehjælp, skal man være enlig forsørger på overførselsindkomst. Du kan se kravene til ansøgerne lige her

Erhvervsledere fra hele Danmark træder sammen én gang om året til  til fordel for Julehjælpen. Skal din virksomhed være med ?

Børn hjælper Børn er en kampagne henvendt til elever fra 4. - 6. klasse, med det formål at skabe bevidsthed omkring fattige børn i Danmark og samle ind til uddeling af Julehjælp til børn nærområde.

Unge hjælper Unge er en kampagne henvendt til elever fra 7. klasse og op, med det formål at skabe bevidsthed omkring fattige børn i Danmark og samle ind til uddeling af Julehjælp til børn nærområde.

Se her om du opfylder kriterierne for at søge om Julehjælp.

Hør her hvor meget det betød for Tina Fælled Porse, da hun fik Julehjælp fra Dansk Folkehjælp.

Se alle de virksomheder, som har støttet julehjælpen.

Julehjælpen er et samarbejde mellem Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet.

 

Donér ting og sager til en familie, der har brug for hjælp i Dansk Folkehjælps Facebook-gruppe: FOLKEHJÆLPEN

Få svar på dine spørgsmål her.