Julehjælp

Siden 2006 har Dansk Folkehjælp samlet ind til Julehjælp til de fattigste og mest udsatte børnefamilier i Danmark. Efterspørgslen bliver desværre større år for år, og i 2019 fik vi mere end 45.000 henvendelse fra enlige forsørgere, for hvem julen var deres største problem. For der var ikke råd til gaver til børnene, og der var ikke penge til julemad.

Samme år lykkedes det os at samle ind, så vi kunne sikre julen for 11.000 socialt udsatte familier med børn i Danmark. Det vil vi gøre bedre i 2020.

Har du lyst til at få smilet frem på de fattigste børn i Danmark juleaften? Så kan du donere et beløb til Julehjælpen lige her. Din donation er fradragsberettiget, hvis du oplyser dit cpr nr. og dit bidrag går ubeskåret til Julehjælpen 2020.

Dansk Folkehjælps Julehjælp består af en Kolonialvarekurv eller gavekort til REMA 1000 til en værdi af 500 kr. samt gavekort fra GoGift til værdi af 1.000 kr. til køb af julegaver til børnene.

For at kunne modtage Julehjælp 2020, skal man være enlig forsørger på overførselsindkomst.

SMS

JULEGAVE til 1999
og støt med 150,- kr.

Bank

mærk JULEGAVE
Reg.nr.: 5301
Konto nr. 0 333 666

Erhvervsledere fra hele Danmark træder sammen én gang om året til  til fordel for Julehjælpen. Skal din virksomhed være med ?

Se her om du opfylder kriterierne for at søge om Julehjælp.

Mød Justin der sammen med sin familie har fået Julehjælp, så de kan få en dejlig juleaften med god mad og gaver under juletræet. Og vores frivillige Pernille, som hjælper med uddeling af Julehjælp.

Se alle de virksomheder, som har støttet julehjælpen.

Julehjælpen er et samarbejde mellem Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet.

 

Donér ting og sager til en familie, der har brug for hjælp i Dansk Folkehjælps Facebook-gruppe: FOLKEHJÆLPEN