Julehjælp

Et af Dansk Folkehjælps formål er at uddele Julehjælp til de fattigste og mest udsatte børnefamilier i Danmark. Desværre stiger behovet for Julehjælp år for år, og i 2020 har vi fået mere end 15.000 henvendelse fra enlige forsørgere, for hvem julen er deres største problem. For der er ikke råd til gaver til børnene, og der er ikke penge til julemad.

Julehjælp 2020 indsamlingen stiller endnu større krav til Dansk Folkehjælp end tidligere. Vi har modtaget et markant højere antal ansøgere, da mange danske familier er sendt ud i fattigdom grundet Covid-19 pandemien. Så skal vi kunne hjælpe alle, har vi behov for al den hjælp, vi kan få.

Har du lyst til at hjælpe en enlig forsøger i Danmark til at kunne holde juleaften for sine børn, kan du donere et beløb til Julehjælp 2020 lige her.

Dit bidrag går ubeskåret til Julehjælp 2020. Vi sørger for at indberette din donation til SKAT, hvis du oplyser dit cpr nr. ved afgivelse. I 2020 er donationer op til 16.600 kr. fradragsberettigede.

Dansk Folkehjælps Julehjælp 2020 består af en kolonialvarekurv eller gavekort til REMA 1000 til en værdi af 500 kr. samt gavekort fra GoGift til værdi af 1.000 kr. til køb af julegaver til børnene.

For at kunne modtage Julehjælp 2020, skal man være enlig forsørger på overførselsindkomst. Du kan se kravene til ansøgerne lige her

Erhvervsledere fra hele Danmark træder sammen én gang om året til  til fordel for Julehjælpen. Skal din virksomhed være med ?

Se her om du opfylder kriterierne for at søge om Julehjælp.

Hør her hvor meget det betød for Tina Fælled Porse, da hun fik Julehjælp fra Dansk Folkehjælp.

Se alle de virksomheder, som har støttet julehjælpen.

Julehjælpen er et samarbejde mellem Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet.

 

Donér ting og sager til en familie, der har brug for hjælp i Dansk Folkehjælps Facebook-gruppe: FOLKEHJÆLPEN