Betingelser ved donation

Disse betingelser er gældende for alle donationer, der indbetales på hjemmesiden under web domænet folkehjaelp.dk eller sociale medier facebook.com/DanskFolkehjaelp

Indsamler
Indsamlingen foretages af organisationen Dansk Folkehjælp, på engelsk Danish People’s Aid.

Dansk Folkehjælp
Brovejen 4,
4800 Nykøbing Falster
Danmark (DK)
+45 70 220 230
post@folkehjaelp.dk
www.folkehjaelp.dk

Betaling med betalingskort
Ved kortdonation gives der 14 dages fortrydelsesret ved henvendelse på post@folkehjaelp.dk

Følgende kort modtages:
Dankort, VISA, VISA Electron, Diners Club, MasterCard, MaestroCard

Betaling med betalingskort
Betalingen foregår online via en NETS/PBS certificeret gateway med krypteringsnøgle. Personlige oplysninger inklusive bankoplysninger er krypteret.

Misbrug af betalingskort
Hvis folkehjaelp.dk får mistanke om misbrug af et betalingskort kontaktes TELLER/PBS straks.

Kvittering
Hvis der på donationsformularen angives en e-mailadresse, så fremsendes der straks efter donationen en kvittering på denne adresse.

Personoplysninger
De persondata du oplyser til Dansk Folkehjælp behandles fortroligt. Dansk Folkehjælp bruger ikke dine oplysninger eller videregiver disse til tredjepart uden dit sammentykke. Dog vil vi sende oplysninger om dine donationer til Skat, som vi er lovgivningsmæssigt forpligtet til, hvis du vælger at dine donation skal videregives til SKAT og at det i formularen er udfyldt korrekt.

Samtykke ved fornyet henvendelse
Når du udfylder og indsender dine oplysninger, giver du samtidig dit samtykke til, at Dansk Folkehjælp må opbevare og behandle dine oplysninger til brug i forbindelse med din støtte og til at kontakte dig med andre tilbud fra Dansk Folkehjælp. Du kan til hver en tid bede om ikke at modtage henvendelser med tilbud fra os ved at skrive til os på post@folkehjaelp.dk. Se i øvrigt Dansk Folkehjælps eksterne persondatapolitik.

Betingelser for indgåelse af fast gaveaftale via betalingskort
Fast gaveaftale via betalingskort
Når en gavegiver støtter Dansk Folkehjælp igennem en fast gaveaftale, gives der lov til, at Dansk Folkehjælp trækker det valgte beløb 1 gang hver måned den 1. Priser ud over donationen er der ikke udgifter forbundet med indgåelse af en fast gaveaftale.

Kvittering
Gavegiver modtager en kvittering via. mail ved enkelt indbetaling og ved oprettelse af fast betalingsaftale.

Køb og ansvar
Hvis gavegiver har oplyst sit CPR-nr. til Dansk Folkehjælp med henblik på skattefradrag efter gældende regler, vil Dansk Folkehjælp sørge for indberetning til SKAT af det samlede donerede beløb. Derudover er der ingen modydelse fra Dansk Folkehjælp til gavegiver, ligesom at gavegiver ingen forpligtelser har på baggrund af donationen.

Registrering af oplysninger
Dansk Folkehjælp registrerer indtastede oplysninger i forbindelse med donationen. Oplysningerne videregives ikke, men Dansk Folkehjælp gemmer oplysningerne i fem år i forbindelse med regnskabet. Dansk Folkehjælp bruger logfiler på donationssiden. Logfilerne bruges til at registrere, hvilke valg brugeren foretager på siden. Ved betaling med kreditkort sker registrering via en sikker server hos QuickPay, hvor oplysningerne krypteres.

Fornyelse
Ved indgåelse af fast gaveaftale gives Dansk Folkehjælp lov til at kontakte gavegiver på e-mail og telefon med henblik på at forny abonnementet, hvis kontoen lukkes.

Ophør
Hvis gavegiver ønsker at stoppe sin faste gaveaftale, kan dette ske ved at kontakte Dansk Folkehjælp på e-mail eller telefon. For så vidt som ophørsønsket tilkendegives inden 14 dage før betalingsdatoen, vil den faste gaveaftale stoppe før næste betaling.

Fortrydelsesret
Der er gives ingen fortrydelsesret på din donation over en fast gaveaftale med betalingskort.

Reklamationsbehandling
Klager over fejl/problemer ved donationen kan gives til følgende adresse, e-mail eller telefonnummer.

Dansk Folkehjælp
Telefon +45 70 220 230
post@folkehjaelp.dk
folkehjaelp.dk

handelsbetingelser_ved_donation_frivillige_goer_noget_med_skilt