Forside > Støt os > Arv og testamente

Arv og testamente

Hjælp os at hjælpe andre i fremtiden

Ved at betænke Dansk Folkehjælp i dit testamente er du med til at sikre, at vi kan fortsætte vores frivillige sociale arbejde i Danmark, herunder at give udsatte børn mulighed for at komme på ferie og uddele Julehjælp. Du vil med andre ord bringe smilet tilbage hos utallige børn i Danmark.

Du vil også være med til at sørge for, at Dansk Folkehjælp kan rykke ud i verden og bistå ofre for naturkatastrofer eller krig.

Vi hjælper med oprettelse af testamente og sørger for, at dine ønsker bliver efterlevet. Såfremt de midler, du ønsker at testamentere til vores forening, skal øremærkes til specifikke formål, efterlever vi dit ønske til fulde.

 

Støt et godt formål og spar samtidig dine arvinger for arveafgifterne.

TestaViva tilbyder i samarbejde med Dansk Folkehjælp mulighed for gratis at oprette et juridisk gyldigt testamente, når du gør brug af 30%-reglen.

På TestaVivas hjemmeside er det nemt at støtte os.

Det tager kun 15-30 minutter at oprette et testamente, som du efterfølgende kan underskrive digitalt ved hjælp af NemID. Hvis der opstår spørgsmål undervejs, er du velkommen til at kontakte TestaViva.

Nemmere bliver det ikke at gøre en forskel.

Har du ingen direkte arvinger (f.eks. ægtefælle, børn eller forældre), og skal din nevø, onkel eller venner have mest muligt ud af din arv? Så er 30%-reglen måske relevant i dit tilfælde.

30%-reglen er for dig der:

  • ikke har nogen direkte arvinger (ægtefælle, børn eller forældre)
  • efterlader mere end 509.000 kr.

Ved 30%-reglen giver du 30% af din formue til Dansk Folkehjælp, som dermed betaler arve-afgifterne. Det betyder at dine arvinger får 70% og slipper for at betale arveafgift og dermed får 6,25% mere i arv.

Bodil Markmøller, der har viet en stor del af sit liv til at hjælpe andre mennesker, har også gjort sig tanker om, hvad der skal ske, den dag, hun falder fra.