Forside > Støt os > Er du blevet ringet op?

Er du blevet ringet op?

I øjeblikket kontakter Dansk Folkehjælp private pr. telefon.

Vi ringer for at hverve nye faste bidragydere eller medlemmer, da vi har hårdt brug for hjælp for at kunne hjælpe Danmarks fattigste børnefamilier.
Dansk Folkehjælps indsatsområder i Danmark gør en markant forskel for landets fattigste børn. Vores målrettede hjælpepakker består af Konfirmationshjælp, Feriehjælp, Skolestarthjælp og Julehjælp.

Som privatperson kan man oprette en PBS-aftale direkte over telefonen. For at oprette en Betalingsserviceaftale er det nødvendigt at oplyse registrerings- og kontonummer samt CPR-nummer. CPR-nummer bruges tillige til at berette til SKAT for at opnå skattefradrag for din støtte. Det er normal praksis at bede om kontooplysninger og CPR-nummer i telefonen for at tilmelde et støttemedlemsskab til Betalingsservice – en praksis som mange humanitære organisationer benytter. Det er ikke muligt for nogen uretmæssigt at hæve på din konto via registrerings- og kontonummeret.

Hvis man ikke ønsker at videregive sine oplysninger over telefonen, er det til hver en tid muligt at tilmelde sig som bidragyder her.

Det er helt frivilligt, om man ønsker at blive medlem eller bidragyder.
Hos Dansk Folkehjælp er vi taknemlige over hvert et bidrag.

Har du yderligere spørgsmål om vores hvervekampagne, er du velkommen til at kontakte os på post@folkehjaelp.dk.

Er du blevet ringet op_1800x1300