Er du blevet ringet op?

I øjeblikket kontakter Dansk Folkehjælp private pr. telefon.

Vi ringer for at hverve nye faste bidragydere eller spørge vores eksisterende bidragydere, om de kan undvære lidt ekstra, da vi har hårdt brug for hjælp for at kunne hjælpe Danmarks fattigste børnefamilier.

Vi får hjælp til at ringe af All Ears, som er en socialøkonomisk virksomhed for personer med synshandicap. Telefonnummeret, som All Ears ringer fra, er 32 22 18 38.

Dansk Folkehjælps indsatsområder i Danmark gør en markant forskel for landets fattigste børn. Vores målrettede hjælpepakker består af Konfirmationshjælp, Feriehjælp, Skolestarthjælp og Julehjælp.

Som privatperson kan man oprette en PBS-aftale direkte over telefonen. For at oprette en Betalingsserviceaftale er det nødvendigt at oplyse registrerings- og kontonummer samt CPR-nummer. CPR-nummeret bruges tillige til at berette til SKAT for at opnå skattefradrag for din støtte. Det er normal praksis at bede om kontooplysninger og CPR-nummer i telefonen for at tilmelde en bidragyder til Betalingsservice – en praksis som mange humanitære organisationer benytter. Det er ikke muligt for nogen uretmæssigt at hæve på din konto via registrerings- og kontonummeret.

Hvis man ikke ønsker at videregive sine oplysninger over telefonen, er det til hver en tid muligt at blive bidragyder her.

Det er helt frivilligt, om man ønsker at være bidragyder. Hos Dansk Folkehjælp er vi taknemlig for hvert et bidrag.

Har du yderligere spørgsmål om vores telemarketingkampagne, er du velkommen til at kontakte os på post@folkehjaelp.dk.

Er du blevet ringet op_1800x1300