Handels- og betalingsbetingelser

Bestilling af varen

Når du bestiller en vare, sender vi en ordrebekræftelse til dig på den oplyste e-mail. Pengene bliver først trukket på dit betalingskort, når varen er afsendt fra Dans Folkehjælp.

Levering

Alle bestillinger leveres som udgangspunkt med Post Danmark og varerne sendes den nærmeste mandag eller torsdag efter modtaget ordre. Levering sker på købers oplyste adresse inden for ca. 2 til 3 dage efter afsendelse. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Reklamation

Som forbruger har man 2 års reklamationsret ved fejl eller mangler, hvilket betyder at man f.eks. kan få varen ombyttet eller pengene tilbage – afhængig af den konkrete situation. Dette er betinget af, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af varen.

Hvis varen er behæftet med en mangel, er køberen berettiget til at kræve omlevering. Dette forudsætter at reklamationen er berettiget samt at omlevering ikke er umulig eller vil medføre urimelige omkostninger for Dansk Folkehjælp.

Køberen skal reklamere inden rimelig tid efter at manglen er konstateret. Reklamerer køberen inden to måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.

Det er købers pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis køber opdager en fejl, skal køber rette henvendelse til sælger (Dansk Folkehjælp) og aftale nærmere omkring returnering.

Ny reklamationsfrist ved ombytning

Hvis du får ombyttet varen til en ny, løber der en ny reklamationsfrist på to år. Fristen løber fra ombytningsdagen og udløber to år senere. Reklamationsretten gælder hele varen.

Fortrydelsesret

Køberen har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, hvor køberen modtager varen. Køberen har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for emballage.

Køberen skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Varen kan sendes retur til:

Returnering / reklamation af varen kan ske til følgende adresse:

Dansk Folkehjælp, Att.: Lager, Brovejen 4, 4800 Nykøbing Falster

Vedlagt kopi af fakturaen.

Betaling

Betalingsbetingelser for modtagne varer er kontant ved bestilling, med mindre anden frist er aftalt. Der kan betales med følgende betalingskort i webshoppen.

Dankort, Visa-Dankort, Maestro, MasterCard, VISA, VISA Electron, Diners Club

Alle priser er inkl. moms.

Betaling med betalingskort

Betalingen foregår online via en NETS / PBS certificeret gateway med en 40 bit krypteringsnøgle. Personlige oplysninger inklusive bankoplysninger er krypteret.

Misbrug af betalingskort

Hvis folkehjaelp.dk får mistanke om misbrug af et betalingskort kontaktes TELLER/Nets straks.

Porto

Porto/forsendelsesomkostninger udgør kr. 80,00 incl. moms.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående betingelser bedes du kontakte Dansk Folkehjælp på nedenstående adresse.

Dansk Folkehjælp
Brovejen 4
4800 Nykøbing Falster
Tlf: 70 220 230
E-mail.: post@folkehjaelp.dk

FacebookTwitterGoogle+Del
 

Bliv frivillig

Som frivillig i Dansk Folkehjælp er du med til at gøre en forskel for andre, samtidig med du selv får en masse gode oplevelser.

Hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som frivillig

Bliv Folkehjælper

Som FOLKEHJÆLPER er du én af vores helt faste støtter.

Der er mange hænder der rækker ud efter hjælp – så hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som FOLKEHJÆLPER

Medlemsområdet

Er du medlem, kan du logge ind på medlemsområdet her.

Medlemsnr.
Nøgle

Tilmelding til nyhedsbrev

Navn
Email

 

Læs nyhedsbrevet (arkiv)...

© 2014 Dansk Folkehjælp - post@folkehjaelp.dk - Tlf. 70 220 230