Velkommen til Vojens lokalafdeling

Vi en er mindre lokalafdeling. Mange af vores medlemmer har mange års erfaring med frivilligt arbejde, men der er bestemt også plads til dig. Vi er engageret i Julehjælp, Feriehjælp og samarittervagter.

Vil du være frivillig?

Vi er altid på udkig efter flere frivillige. Så hvis du har tid og lyst til at hjælpe udsatte børn og familier, der har brug for et fællesskab og oplevelser, er du meget velkommen.

Du vil møde engagerende frivillige i et hyggeligt fællesskab samlet om en god sag. Som frivillig kan du være med til at planlægge og afvikle vores aktiviteter eller løse administrative opgaver. Du er velkommen til at kontakte afdelingsformand Per Strauss, hvis du vil høre nærmere.

Aktiviteter

Julehjælp

Hvert år må tusindvis af udsatte børn undvære en juleaften ligesom andre børn. Vi samler penge ind, og så har vi blandt andet et samarbejde med en lokal efterskole. Efterskolen samler penge, legetøj, tøj m.m. ind, som vi deler ud til cirka 50 udsatte familier. De sidste 30 år har afdelingen desuden haft en tombola, hvor virksomheder og private donere mere end 1.000 gevinster.

Feriehjælp

Hver sommer tilbyder vi sårbare familier fra lokalområdet én uges ferie på et feriecenter. Vi er ansvarlige for at skabe nogle rammer, så familierne får en god ferie med fællesskab og nye relationer. Vi planlægger aktiviteter og udflugter og sørger for, at familierne har det godt.

Samarittervagt

Vi står klar til at yde førstehjælp til en række arrangementer. Mange af vagterne foregår på Vojens Speedway Center og til den årlige byfest.

Formand

Per Strauss
Tlf. 51294849

Kasserer

Annette Clausen Nielsen
Tlf. 24830222

Vagtfordeler

Jens Christian Aage Schæffer Buch
Tlf. 21263476

  Send email