Forside > Frivilligt socialt arbejde > Konfirmationshjælp

Konfirmationshjælp

Ikke alle børn i Danmark får automatisk en stor fest eller en gave, når de skal konfirmeres. Mange fattige familier har hverken råd til selv en lille frokost for de nærmeste eller en gave til konfirmanden.

En ny undersøgelse, som Dansk Folkehjælp har lavet blandt ansøgere til Konfirmationshjælp viser, at større prisstigninger rammer fattige børnefamilier ekstra hårdt.

Mere end 98% tilkendegiver, at husholdningsbudgettet er påvirket af stigningerne. Og hele 86% fortæller, at de får ondt i maven over at skulle bruge penge på deres barns konfirmationsfest.

For at gøre konfirmationsdagen mindeværdig for fattige børn i Danmark, lancerede Dansk Folkehjælp i 2016 Konfirmationshjælp. Siden har antallet af ansøgere været stærkt stigende.

Vores mål er at kunne uddele et tilskud på 2.000 kr. i form af et gavekort til minimum 500 enlige forsørgere i Danmark med konfirmationsparate børn.

Hjælp os med at glæde endnu flere konfirmander ved at donere et valgfrit beløb. Hver en donation er med til at gøre konfirmationsdagen god og mindeværdig for de fattigste børn i Danmark.

 

Se her om du opfylder kravene for at søge om konfirmationshjælp.

konfirmationshjaelp_gavekort

Hvad består hjælpen af?

Konfirmationshjælpen består af et gavekort på en værdi af 2.000 kr. der kan bruges til indkøb af f.eks. tøj til konfirmanden, ting til festen og/eller gaver til konfirmanden.

Susanne havde opgivet at holde konfirmation for Marcus. Men da hun fandt modet til at spørge om hjælp, fik familien den konfirmation, de havde ønsket.

projektet_er_stottet_af

Konfirmationshjælpen er støttet af

  • Egmont Fonden
  • Ole Kirk´s Fond