Forside > Frivilligt socialt arbejde > Konfirmationshjælp

Konfirmationshjælp

Ikke alle børn i Danmark får automatisk en stor fest eller en gave, når de skal konfirmeres. For deres mor eller far har ikke midlerne til selv en lille frokost for de nærmeste, til konfirmationstøj eller til en gave.

For at gøre konfirmationsdagen mindeværdig for selv de fattigste børn i Danmark, lancerede Dansk Folkehjælp i 2016 Konfirmationshjælp. Siden har antallet af ansøgere været stærkt stigende.

Vores mål i 2021 er at kunne uddele et tilskud på 2.000 kr. i form af et gavekort til 500 fattige, enlige forsørgere i Danmark med konfirmationsparate børn. Du kan hjælpe os ved at donere et valgfrit beløb. Hver en donation er med til at gøre konfirmationsdagen glædelig for de fattigste børn i Danmark.

Se her om du opfylder kravene for at søge om konfirmationshjælp.

konfirmationshjaelp_gavekort

Hvad består hjælpen af?

Konfirmationshjælpen består af et gavekort på en værdi af 2.000 kr. der kan bruges til indkøb af f.eks. tøj til konfirmanden, ting til festen og/eller gaver til konfirmanden.

Susanne havde opgivet at holde konfirmation for Marcus. Men da hun fandt modet til at spørge om hjælp, fik familien den konfirmation, de havde ønsket.

projektet_er_stottet_af

Konfirmationshjælpen er støttet af

  • Ole Kirk´s Fond
  • Hempel Fonden