Forside » Det gør vi » Forebyggelse og førstehjælp

Forebyggelse og førstehjælp

En hurtig førstehjælpsindsats kan være med til at redde liv. Når du kan førstehjælp, er du en af dem, der er med til at gøre en forskel for et andet menneske, når ulykken er sket.

Mange ulykker ender med dødelig udgang eller med alvorlige varige mén, fordi den tilskadekomne ikke modtager den korrekte livreddende førstehjælp i de livsvigtige minutter, der går inden den professionelle hjælp når frem.

Blot få minutters manglende ilt til hjernen kan give uoprettelige og varige skader.

Siden 1907 har Dansk Folkehjælp arbejdet for at øge befolkningens viden og handlemuligheder i forbindelse med en ulykke eller pludselig opstået sygdom.

Hos os kan du finde lige præcis det førstehjælpskursus, du har brug for - uanset som det er som privatperson eller som virksomhed.

det_goer_vi_forebyggelse_og_foerstehjaelp_instruktoer_med_hjertestarter_kursus

For at overleve et hjertestop uden mén er det yderst vigtigt, at der sættes ind med kvalificeret førstehjælp hurtigst muligt, idet chancen for overlevelse falder med 10% for hvert minut, der går.

Vi tilbyder en lang række forskellige kurser, der er skræddersyede til bestemte formål - til institutioner, til virksomheder, til foreninger og til skoler.

Er du ved at tage kørekort? Så skal du også have førstehjælp!

Find det 8-timers kursus, som passer dig bedst geografisk og tidsmæssigt.

Tag uddannelsen som førstehjælpsinstruktør og vær med til at lære dine medmennesker eller kollegaer at redde liv.

Dansk Folkehjælps samarittere er klar med førstehjælp når uheldet er ude ved rigtig mange store arrangementer, der gennemføres i forbindelse med fritids- og kulturarrangementer, f.eks. koncerter, sports- og motorstævner.

En hjertestarter er en (semi-)Automatisk Ekstern Defibrillator (AED), der anvendes til genoplivning af personer med hjertestop.

Den kan bestilles gennem os.

Den nye uddannelsesstruktur giver mange muligheder for at sammensætte et førstehjælpskursus, så det bliver tilpasset den enkelte persons behov.

Share On Facebook