Feriehjælp

Alle børn har ret til at få gode ferieminder. Men for familier, som ikke har råd til at tage nogen steder hen, kan ordet sommerferie give ondt i maven og søvnløse nætter.

Fattigdom betyder ofte, at børnene må melde pas til sociale aktiviteter, fritidsinteresser, fødselsdage, lejrskoler, da forældrene ikke har råd. Der kan være mange grunde til, at folk er endt i en situation, men én ting er sikkert: Det er aldrig børnenes skyld.

En ferie betyder alt for udsatte børn. Ikke nok med at de får en uge fyldt med gode oplevelser. De får også noget at fortælle i skolen efter sommerferien lige som alle andre børn.

Gode ferieoplevelser holder hele livet
Vores ferieophold drives af frivillige, der hvert får lægger et stort arbejde i at gøre en forskel for de børn, som aldrig vil glemme dem for det.

Vi bestræber os på, at sende børn og unge af sted med andre fra samme lokalområde, så de nemt kan bevare kontakten med hinanden og de gode ferieminder, når hverdagen sætter ind igen.

Mobilepay

Støt os med et valgfrit beløb på 13 221

Bank

mærk FERIEHJÆLP
Reg.nr.: 5301
Konto nr. 0000 379 801

"Jeg havde ingen forventning om at ferien også kunne komme mig til gavn, men for engang skyld har jeg også kunnet slappe af. Normalt er ferie derhjemme jo ikke særlig afslappende. Nu får jeg lov til at holde ferie sammen med mine børn"

Charlotte - 35 år

"En dag gik mig og min mor også en tur, og så skulle vi over en å, men det kunne vi ikke. Men så lagde vi bar en masse grene vi kunne træde på, og så gik vi over. Jeg har også leget meget med William og Oliver - og Clara. Jeg vil rigtig godt på sådan en ferie igen!”"

Malthe - 6 år

"Første gang jeg hørte om ferieopholdet fra min sagsbehandler, tænkte jeg, at der nok var nogen, der havde mere brug for den slags end mig. Så jeg søgte ikke med det samme. Det er også lidt tabubelagt den slags. Men efter lidt tid søgte jeg alligevel og fik plads til mig og min datter. Jeg er rigtig glad for at jeg endte med at gøre det, for det er så skønt at have ro og tid til at lade min datter være i centrum"

Nadia - 42 år

Se her om du opfylder kriterierne for at søge om Feriehjælp.

Der er åbent for ansøgning om Feriehjælp i perioden 1. til 30. april. 

 

Få svar på dine spørgsmål her.

 

 

Dansk Folkehjælp Ho Feriecenter 2020. William på 9 år.

Feriehjælpen er støttet af

  • Arbejdsmarkedets Feriefond
  • Ole Kirk's Fond
  • Egmont  Fonden
  • Agustinus Fonden